Nema zaraženih, pod zdravstvenim nadzorom 45 lica

0

U opštini Pale nema zaraženih korona virusom, a 45 lica je pod nadzorom nadležnih službi, što je za 13 više nego juče, dok je kod devet osoba završen četrnaestodnevni nadzor, saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije.

Trinaest osoba koje su od jutros pod nadzorom, na područje opštine Pale stigli su iz Turske, NJemačke, Holandije, Slovenije i Srbije i njih će za vrijeme trajanja nadzorne mjere, kao i sva druga lica koja su odranije pod nadzorom svakodnevno obilaziti kontrolni organi, odnosno pripadnici opštinske Komunalne policije.

Štab za vanredne situacije apeluje i upozorava sve građane koji su evidentirani i stavljeni pod zdravstveni nadzor da su obavezni da ispoštuju sve što im je naloženo od Doma zdravlja i kontrolnih službi, radi sopstvenog i zdravlja građana Pala uopšte.

Svi koji se ne budu pridržavali naloženih mjera, odnosno ukoliko ih pripadnici Komunalne policije opštine Pale ne zateknu na kućnim ili adresima koje su prijavili kao mjesto boravka tokom zdravstvenog nadzora, biće novčano kažnjeni, ističe se u saopštenju Štaba za vanredne situacije opštine Pale.

Na području opštine Pale danas se nastavlja dezinfekcija javnih ustanova i preduzeća.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare