Nedjelja solidarnosti od 15. do 21. decembra

0

Crveni krst Republike Srpske od danas do 21. decembra obilježava Nedjelju solidarnosti, saopšteno je iz ove organizacije uz napomenu da je mjesec decembar u znaku akcije solidarnosti sa akcentom na ugrožene kategorije stanovništva starije životne dobi.

Iz Crvenog krsta Republike Srpske ističu da je od 1. do 31. decembra u funkciji humanitarni broj 1416 putem kojeg će se prikupljati sredstva za ovu namjenu, a cijena poziva u „M:tel“ mreži iznosi jednu KM.

Otvoren je i žiro račun Crvenog krsta Republike Srpske 571 050 00000 340 91 – Komercijalna banka Banjaluka za sve uplate do 31. decembra, a sredstva prikupljena ovim putem biće upotrijebljena za nabavku pelena za odrasle, prehrambenih i higijenskih paketa.

Crveni krst Republike Srpske, kao jedinstvena, dobrovoljna, humanitarna, nevladina organizacija djeluje na teritoriji Republike Srpske, vršeći javna ovlaštenja i kroz realizaciju svojih aktivnosti, teži da unaprijedi programe i usluge namjenjene najugroženijim kategorijama stanovništva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare