Naučni skup “Nauka i tradicija”

0

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu otvoren je Naučni skup “Nauka i tradicija”. Svečano otvaranje Skupa počelo je 18. maja u 14:30, a Skup će biti zatvoren 19. maja u 13 časova.

Filozofski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, povodom Dana Fakulteta, organizovao Naučni skup pod nazivom “Nauka i tradicija”. Učesnici skupa biće podjeljeni u trinaest sekcija, a na Skupu učestvuje 144 predavača koji će izložiti 117 naučnih radova.

Svečano otvaranje Skupa počelo je juče u 14:30 časova, gdje je i je održana promocija “Zbornika” sa prethodnog skupa i promocija diplomaca i magistara nauka Fakulteta.

Prvog dana skupa, plenirna predavanja održaće Zoran Avramović na temu “Nacionalna kulturna tradicija izmedju identiteta i diskontinuiteta” i prof. dr Milenko Pikula na temu “Matematika u nauci i tradiciji”.

Naučni skup biće završen u subotu 19.05.2012. godine u 13 časova, kada će biti izneseni izvještaj o radu o sekcijama i prijedlozi tema za naučni skup 2013. godine.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=FwQugLFbUzw}

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/naucni_skup/] width=[157] height=[95] title=[Naučni skup Nauka i tradicija] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / ues.rs.ba)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments