Nastupio „stend ap“ komičar Miroslav Đorđević

0

MILIĆI – Milićkoj publici večeras se u Kulturnom centru Kompanije „Boksit“ svojim gegovima predstavio jedan od najpoznatijih „stend ap“ komičara u Srbiji Miroslav Đorđević.
Zvanično najavljen kao „najsmješniji čovjek u Srbiji“, Đorđević je u sali Kulturnog centra nastupio sa kolegama komičarima Miodragom Stošićem, scenaristom u poznatoj televizijskoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Nebojšom Grujićem.

Đorđević je rekao Srni da je ovaj vid komediografskog izraza, takozvana „stend ap“ komedija, u Srbiji ozbiljnije zaživjela u posljednjih nekoliko godina.

On je naveo da tekstove za predstave piše sam, inspirišući se pojavama iz svakodnevice.

„Bio bi neoprostiv grijeh u `stend ap` komediji da se uzme tuđa fora. `Stend ap` komičari uglavnom sami pišu svoje tekstove. Važno mi je da dođe što više ljudi da nas gleda i da vide da ima humora i van interneta, rijaliti programa, da ima humora i na daskama koje život znače. To je moja misija večeras u Milićima“, rekao je Đorđević.

Veče „stend ap“ komedije Đorđević i prijatelji sinoć su upriličili i u Domu omladine u Zvorniku i Domu kulture u Bratuncu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare