Nastava počela, problemi u tri područna odjeljenja

0

ZVORNIK – U osnovnim školama na području Zvornika nastava u drugom polugodištu počela je danas bez problema, osim u tri područna odjeljenja.
Direktor Osnovne škole /OŠ/ „Sveti Sava“ u Zvorniku Radomir Petrović rekao je da je nastava u Područnom odjeljenju Snagovo počela, ali da postoji problem sa snabdijevanjem vodom jer su se cijevi zaledile.

Petrović je izrazio nadu da će problem biti uskoro riješen.

Direktor OŠ „Desanka Maksimović“ u Čelopeku Sanja Tanacković kaže da su učenici Područnog odjeljenja u Ceru vraćeni kućama zbog problema sa zagrijavnjem prostorija.

„Ako problem bude riješen danas, učenici će sutra krenuti redovno na nastavu“, dodala je Tanackovićeva.

Učenici Područnog odjeljenja u Gornjoj Kamenici, koje je u sastavu OŠ „Jovan Cvijić“ iz Drinjače, jutros nisu došli na nastavu jer su neprohodni lokalni putevi, potvrdio je direktor ove škole Goran Radulović.

U osnovnim školama „Petar Kočić“ u Kozluku, „Nikola Tesla“ u Pilici i „Vuk Karadžić“ u Roćeviću nastava se i u područnim odjeljenjima odvija bez problema.

U Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ i Tehničkom školskom centru nastava u drugom polugodištu počela je na vrijeme.

Direktor Srednjoškolskog centra Biljana Pisić rekla je da je bilo problema sa drugim kotlom za grijanje, ali da je, zahvaljujući pomoći Gradske uprave, problem riješen i kotao će uskoro biti stavljen u funkciju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare