Napili se i provalili u zgradu opštine

0

MILIĆI – Dva mladića uhapšena su zbog sumnje da su u alkoholisanom stanju provalili u zgradu opštine Milići i oštetili dio inventara, rekao je Srni komandir Policijske stanice Slavko Bošković.

Bošković je rekao da je policija sinoć oko 23.00 časa uhapsila mladiće čiji su incijali R.Z. /27/ i M.G. /23/, nakon dojave da su razbili ulazna vrata na zgradi opštine i ušli unutra.

„Oštetili su jedan monitor, nekoliko kancelarijskih vrata, električni šporet. Lišeni su slobode i nakon kriminalističke obrade biće predati Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu“, rekao je Bošković i dodao da su izgrednici zatečeni u vidno alkoholisanom stanju.

Upad u zgradu opštine danas je osudio Štab za vanredne situacije opštine Milići.

Načelnik opštine Milići Živojin Jurošević rekao je Srni da je u Policijskoj stanici razgovarao sa izgrednicima, koji su mu ispričali da nisu zadovoljni brzinom otklanjanja posljedica poplava, posebno sanacije putne mreže prema mjestima gdje žive.

Jurošević, koji je komandant Štaba, kaže da se sanacija putne mreže obavlja planski, te da su mašine raspoređene na terenu. „Doći ćemo do svakog putnog pravca, ali to se ne može uraditi ekspresno. Na svakom putnom pravcu ima najmanje dva, tri klizišta i posla ‘preko glave“, istakao je Jurošević.

Sličan incident u Milićima dogodio se i 24. februara, kada je 33-godišnji N.P. porazbijao 11 stakala na vratima i prozorima opštinske zgrade.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare