Napao inspektora, pa policajca i onda izazvao požar u pritvoru

0

TRNOVO – Policija u Trnovu uhapsila je muškarca čiji su inicijali NJ.M. /41/, osumnjičenog za napad na inspektora Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Prilikom lišavanja slobode NJ.M. je fizički napao policajca, nakon čega je sproveden u službene prostorije za zadržavanje, gdje je izazvao požar kojim je pričinjena manja materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je NJ.M. lišen slobode nakon što su policijski službenici postupili po prijavi da je juče oko 11.40 časova na benzinskoj pumpi u Trnovu fizički napao inspektora Republičke uprave za inspekcijske poslove Banjaluka, odjeljenje u Istočnom Sarajevu, čiji su inicijali G.P, dok je vršio inspekcijske poslove.

Prilikom lišavanja slobode, NJ.M. je fizički napao policijskog službenika, nakon čega je sproveden u službene prostorije za zadržavanje.

Za vrijeme boravka u službenim prostorijama on je na nepoznat način izazvao požar, koji su policijski službenici blagovremenom reakcijom lokalizovali, te lice izveli iz prostorije, navodi se u saopštenju.

U požaru nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je manja materijalna šteta.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio preduzimanje mjera i radnji radi dokumentovanja krivičnih djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments