Napadnut i teško povrijeđen policajac

0

SOKOLAC – Muškarac čiji su inicijali D.G. /23/ fizički je napao i teško povrijedio policajca na Sokocu koji je vršio službenu dužnost.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da je policiji 10. februara prijavljeno da su dva nepoznata lica u Ulici Jove Jankovića, opština Sokolac, polomila prozorska stakla na ugostiteljskom objektu.

Tokom operativnog rada policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela dovode muškarci čiji su inicijali D.G. i M.M. /22/ sa Sokoca, koji su zatečeni u navedenoj ulici.

Prilikom hapšenja D.G. je, kako se navodi, fizički napao policijskog službenika, nanijevši mu teške tjelesne povrede, a nakon hapšenja, D.G. je nastavio da prijeti policijskim službenicima da će nakon napuštanja službenih prostorija ubiti njih i njihove porodice, te zapaliti njihovu imovinu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio vršenje uviđaja, kao i preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnih djela napad na službeno lice u vršenju službene radnje, ugrožavanje bezbjednosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policijska uprava Istočno Sarajevo osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih i sličnih ponašanja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments