Napad nožem na Sokocu, provale i krađe u Foči

0

ISTOČNO SARAJEVO / SOKOLAC – FOČA – Muškarac sa inicijalima J.D. lišen je slobode, jer je ispred kafića „Lazarela“ na Sokocu nožem u rame ubo lice sa inicijalima M.P.

Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja radi ukazivanja ljekarske pomoći, a J.D. je lišen slobode i priveden u službene prostorije.

U toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela.

Nepoznati počinioci su u Foči provalili u porodičnu kuću vlasništvo S.Š. i odnijeli bušilicu, kantar, i određenu količinu rakije i mesa.

Istraga je u toku.

U mjestu Bjelava, opština Foča, policija i radnici ŠG „Maglić“ zatekli su u šumskoj krađi M.V. i M.R. U toku je dokumentovanje predmeta.

U protekla 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode – u Istočnoj Ilidži sa lakšim tjelesnim povredama, te na Sokocu i u Višegradu sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 122 vozila i vozača, podnijeli tri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 96 prekršajnih naloga, legitimisali 25 lica, te iz saobraćaja isključili dva vozača zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava i jednog zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare