Namještaj za njemačkog kupca

0

MILIĆI – Sektor „Drvoprerada“ Kompanije „Boksit“ iz Milića isporučio je partneru u NJemačkoj 60 kreveta, proizvedenih u pogonima Sektora u okviru novog programa proizvodnje masivnog drvenog namještaja, koji je počeo u junu, izjavio je Srni vršilac dužnosti izvršnog direktora u ovom sektoru Radenko Petrović.

Petrović je dodao da je riječ o probnoj seriji kreveta, koja je urađena po nalogu njemačkog kupca.

„Kreveti su stigli u NJemačku i obavješteni smo da je krajnji kupac zadovoljan. Očekujemo reakciju, vjerujemo pozitivnu, i ako sve bude po planu, nadamo se narudžbi veće serije da bi mogli na krenemo u masovniju proizvodnju tih kreveta“, rekao je Petrović.

Petrović je pojasnio da se trenutno u pogonu za proizvodnju masivnog namještaja Sektora „Drvoprerada“, osim kreveta različitih oblika i dimenzija, izrađuju i trpezarijski i klub-stolovi, kao i police u više veličina i oblika.

„Asortiman naših proizvoda je prilagođen najvišim standardima koje zahtijeva zapadno tržište. Svi proizvodi izrađuju se od masivnog drveta, odnosno bukove masivne ploče, uz maksimalan kvalitet završne mašinske obrade. Nama je sada, u startu, veoma važno da ispoštujemo kvalitet proizvoda, da bi zadobili povjerenje kupca“, rekao je Petrović.

Prema njegovim riječima, u pogonima finalne obrade ovog sektora zaposlena su 43 radnika, a sveukupno u „Drvopreradi“ 81 radnik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare