Nakon što je prošle godine muška odbojkaška reprezentacija Srbije uspješno obavila pripreme za Prvenstvo Evrope i ponijela sjajne utiske sa Pala, saradnja sa Odbojkaškim savezom Srbije je nastavljena i ove godine.

Pale i dvorana “Peki” će ove godine biti domaćini i ženskoj i muškoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije u pripremama za predstojeća takmičenja.

Izabranice Zorana Terzića aktuelne prvakinje Evrope obaviće priprema u Palama od 1. do 16. avgusta za Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Japanu od 29. septembra do 20. oktobra.

Muška reprezentacija, izabranici Nikole Grbića su takođe zvanično potvrdili svoj dolazak na bazične pripreme od 16. do 29. avgusta za Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Bugarskoj i Italiji od 9. do 30. septembra.

Odbojkaši Srbije će igrati u Bariju u grupi “C” sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom, a prvoplasirane četiri reprezentacije nastavljaju drugu fazu takmičenja.

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.

 

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments