Najljepše dvorište Stefana Jolovića, a balkon Slavice Bijeljanin

0

SOKOLAC – Dvorište Stefana Jolovića proglašeno je za najljepše na Sokocu, kao i balkon Slavice Bijeljanin na konkursu za izbor najuređenijeg dvorišta i balkona Turističke organizacije opštine Sokolac.

Mirjana Simović iz Turističke organizacije Sokolac rekla je Srni da su na konkurs pod nazivom „Posadi cvijet za pčelinji svijet“ bile su prijavljene 93 fotografije. Za kategoriju balkoni bilo 12 učesnika, a u kategoriji dvorišta 20.

Ona je istakla da su pobjednika dobili glasanjem putem „Fejsbuk“ stranice Turističke organizacije opštine Sokolac, te da je prvo mjesto osvojio Stefan Jolović sa svojom „mediteranskom pričom na Romaniji“ sa 2.231 glasom, a prvo mjesto u kategoriji najljepši balkon osvojila je Slavica Bijeljanin sa 226 glasova.

Ovu „Fejsbuk“ stranicu posjetilo je oko 220.000 posjetilaca, a pobjednici će dobiti novčane nagrade – za prvo mjesto 120 KM za najuređenije dvorište i 80 KM za najuređeniji balkon.

Simovićeva je izrazila zahvalnost svim učesnicima na konkursku, kao i pratiocima stranice za nesebičnu pomoć i podršku tokom izbora najuređenijeg dvorišta i balkona.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare