Najbolji sportisti Višegrada Nikola Poluga i Zagorka Milisavljević

0

VIŠEGRAD – Najbolji sportisti u prošloj godini u opštini Višegrad su član Karate kluba “Drina” Nikola Poluga i odbojkašica Odbojkaškog kluba “HE na Drini” Zagorka Milisavljević.
Na svečanosti u Gradskoj galeriji za najbolji sportski klub u muškoj konkurenciji u 2011. godini proglašen je Košarkaški klub “Varda HE”, a u ženskoj odbojkaški klub “HE na Drini”, članovi Premijer lige BiH.

Trener godine je Marko Vidaković, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba “Drina HE”, a priznanje za trenera omladinskih selekcija dobio je Slavko Đerić koji radi sa omladinskom i pionirskom selekcijom odbojkašica.

Titula najboljeg sportskog radnika u 2011. godine pripala je Miletu Lakiću, članu uprave Košarkaškog kluba, a preduzeće “HE na Drini” proglašeno je za sponzora godine.

Nagrade mladim talentovanim i perspektivnim višegradskim sportistima uručio je načelnik optšine Tomislav Popović. To su odbojkašica Sara Mirković, džudisti Nikola Vojnović i Miloš Jovanović, karatisti Stefan Kusmuk i Jovana Vujičić, fudbaler Marko Savić i košarkaš Dejan Stanišić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments