Najbolji sportisti Višegrada Nikola Poluga i Zagorka Milisavljević

0

VIŠEGRAD – Najbolji sportisti u prošloj godini u opštini Višegrad su član Karate kluba „Drina“ Nikola Poluga i odbojkašica Odbojkaškog kluba „HE na Drini“ Zagorka Milisavljević.
Na svečanosti u Gradskoj galeriji za najbolji sportski klub u muškoj konkurenciji u 2011. godini proglašen je Košarkaški klub „Varda HE“, a u ženskoj odbojkaški klub „HE na Drini“, članovi Premijer lige BiH.

Trener godine je Marko Vidaković, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba „Drina HE“, a priznanje za trenera omladinskih selekcija dobio je Slavko Đerić koji radi sa omladinskom i pionirskom selekcijom odbojkašica.

Titula najboljeg sportskog radnika u 2011. godine pripala je Miletu Lakiću, članu uprave Košarkaškog kluba, a preduzeće „HE na Drini“ proglašeno je za sponzora godine.

Nagrade mladim talentovanim i perspektivnim višegradskim sportistima uručio je načelnik optšine Tomislav Popović. To su odbojkašica Sara Mirković, džudisti Nikola Vojnović i Miloš Jovanović, karatisti Stefan Kusmuk i Jovana Vujičić, fudbaler Marko Savić i košarkaš Dejan Stanišić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments