Nagrađeni vukovci i učenik generacije

0

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević organizovao je prijem za učenika generacije, vukovce i odlične učenike devetog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“, koji su nagrađeni skromnim poklonima.


Đurević je istakao da će Opština nastaviti da podržava vrijednu, pametnu i dobru djecu, te poželio svim učenicima sreue, uspjeh i zdravlje u nastavku školovanja.

Učenik generacije Vuk Šijaković rekao je da ova nagrada za njega predstavlja podsticaj za nastavak uspjeha u školovanju. On je dodao da je uz redovno učenje imao vremena i za sport i druženje, te da će školovanje nastaviti u Gimnaziji u svom gradu.

Učenik Marija Đurđević rekla je da je prijem značajan, jer je satisfakcija za sve ono što su postizali prethodnih godina.

„Dobili smo nagrade koje će nam pomoći, a svoje školovanje nastaviću dalje u Gimnaziji u Višegradu, jer smatram da će mi ponuditi potrebna znanja, neophodna za fakultet“, istakla je Đurđevićeva.

Direktor Osnovne škole Momir Radojičić zahvalio je načelniku opštine na prijemu i izrazio nadu da će učenici nastaviti istim intenzitetom da nižu velike uspjehe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare