Nagrade vukovcima i uspješnim učenicima

0

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović nagradio je danas novčanim iznosima 16 vukovaca zvorničkih osnovnih škola, te 24 uspješna učenika osvajače nagrada na različitim republičkim i regionalnim takmičenjima za ša je iz opštinskog budžeta izdvojeno 3.450 KM.

Stevanović je uručio po 100 KM za 16 vukovaca, od kojih su šest i đaci generacije, te po komplet knjiga.

Ukupno 24 učenika iz šest osnovnih škola, Osnovne muzičke škole i dvije zvorničke srednje škole koji su postigli dobre rezultate na takmičenjima dobili su po 50 KM.

Stevanović je sa po 200 KM nagradio i škole za ekipne uspjehe i to Osnovnu školu „Sveti Sava“ za osvojeno prvo mjesto na republičkom takmičenju iz odbojke, te Gimnaziju i Srednju stručnu školu „Petar Kočić“ za prvo mjesto na regionalnom takmičenju iz odbojke i dvije medalje na međunarodnom takmičenju „Turistička tržnica“ u Sloveniji.

Čestitajući učenicima na uspjehu, Stevanović je podsjetio da je prije nekoliko dana imao prijem i za vukovce srednjih škola.

„Na nama je obaveza da vam svakodnevno obezbjeđujemo što bolje uslove za kvalitetno obrazovanje i to i radimo. Zahvaljujem i direktorima svih škola koji su zajedno sa lokalnom zajednicom i resornim ministarstvom posljednjih godina činili ozbiljne napore da se popravljaju uslovi u vašem obrazovanju“, rekao je Stevanović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare