Nagrada „Zvijezda turizma BiH“ gradskoj Turističkoj organizaciji

2

Nagrada „Zvijezda turizma BiH“ za 2021. godinu koju je osvojila Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo predstavlja dodatni podstrek za dalji rad na unapređenju turističke ponude Istočnog Sarajeva, rekao je direktor ove organizacije Igor Ikonić.

Ikonić je naglasio da je to potvrda ispravnog rada i strateškog ulaganja u razvoj turizma na području Istočnog Sarajeva.

„Hvala svima koji su doprinijeli da osvojimo ovu nagradu“, istakao je Ikonić, koji je preuzeo nagradu, dodijeljenu u kategoriji Turistička organizacija.

On je dodao da su nagrade dodjeljivane u 10 kategorija, saopšteno je iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Ikonić je naglasio da nagrade u turizmu jačaju ugled i prepoznatljivost brenda na lokalnom i internacionalnom nivou, jačaju povjerenje partnera, motivišu na dodatni rad, privlače talente i kvalitetnu radnu snagu, te otvaraju mogućnosti umrežavanja i novih partnerstava.

„Zvijezda turizma BiH“ je nagrada koju Privredna komora Federacije BiH /FBiH/ u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske i uz podršku projekta USAID-a dodjeljuje za izvrsnost u industriji turizma u BiH.

Komisija za izbor, sastavljena od stručnjaka iz privrednih komora FBiH, Republike Srpske i akademske zajednice, posebni jnj vodila računa o kriterijumima: odnos cijene i kvaliteta, primjena najnovijih standarda u turizmu, spoj modernih i tradicionalnih elemenata ponude, kvalitet primjene elemenata integrisane marketinške komunikacije.

Nagrade „Zvijezda turizma BiH“ u 10 kategorija uručene su sinoć u hotelu „Hils“ u Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Zasluženo, Snježna čarolija na Palama tek 12. januara traje 10 dana, trebalo je to smisliti.

Hahaha….upravo tako!