Načelnik Jugović u samoizolaciji

3

Načelnik opštine Pale Boško Jugović povukao se u samoizolaciju nakon što je njegovoj bliskoj saradnici potvrđeno da je pozitivna na virus korona.

Jugović je na svom Instagram profilu naveo da je otkazao sve poslovne aktivnosti i sastanke do završetka procedure testiranja.

On je dodao da su u kućnoj izolaciji i ostali službenici iz njegovog kabineta, a uskoro će definisati najbolji način za nesmetano funkcionisanje opštine Pale.

Jugović je naglasio da će građani moći nesmetano da koriste sve usluge opštinskih službi.

„Nema razloga za paniku, niko od nas za sada nema bilo kakve simptome, ali smo oprezni, odgovorni i sprovodimo sve potrebne procedure“, naglasio je Jugović.

Načelnik opštine Pale naveo je da se od početka pandemije lokalni zvaničnici ponašaju apsolutno odgovorno i transparentno, te da je tako i sada i da će javnost blagovremeno obavijestiti o rezultatima testiranja i svim daljim aktivnostima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

dolazi li rijamu svako jutro da provjeri?

Pa da ste svi bili odgovorni i oprezni prije, ne bi ni došlo do ovoga. Svi se samo guraju da se slikaju i pojave u medijima, grle se, idu u kafane a maske se nose da zaštite rupicu na bradi. Treba ljudima postaviti dobar primjer, a ne tako.

Samo pij dosta caja i limuna, jedi bijelog luka, u slucaju temperature krompir na noge