Načelnik Jugović i članovi kabineta bez simptoma čekaju rezultate testiranja

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i članovi njegovog kabineta čekaju rezultate testiranja, a i dalje se nalaze u kućnoj samoizolaciji nakon što je jednoj od saradnica potvrđeno da je pozitivna na virus korona.

Šef kabineta načelnika opštine Srđan Šekara izjavio je Srni da za sada niko nema simptome virusa korona i svi se osjećaju dobro.

„Sada čekamo rezultate testiranja. Zbog predistrožnosti i odgovornosti nalazimo se u samoizolaciji i postupamo u skladu sa predviđenim procedurama“, naglasio je Šekara.

On je dodao da će njihovo dalje postupanje zavisiti od rezultata testa. „Ukoliko test bude negativan, vraćamo se redovnim aktivnostima“, rekao je Šekara.

Načelnik Jugović je prije tri dana na svom Instagram profilu objavio da je otkazao sve poslovne aktivnosti i sastanke do završetka procedure testiranja.

On je dodao da su u kućnoj izolaciji i ostali službenici iz njegovog kabineta.

Građani mogu nesmetano da koriste sve usluge opštinskih službi.

Jugović je naveo da se od početka pandemije lokalni zvaničnici ponašaju apsolutno odgovorno i transparentno, te da je tako i sada i da će javnost blagovremeno obavijestiti o rezultatima testiranja i svim daljim aktivnostima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare