Načelnik čestitao uspjeh dzudistima

0

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović primio je danas članove DŽudo kluba “Srpski soko”, kojima je čestitao ovogodišnji uspjeh.

Stevanović je poručio da je zadatak lokalne zajednice i briga o sportskim koletivima, naročito ovakvim poput DŽudo kluba “Srpski soko”.

“Ovaj klub je jedan od najboljih u okruženju, ali nisu najvažnije medalje koje oni dobijaju, nego zdrava ‘klima’ u Klubu u kome se odgajaju zdravi i dobri ljudi, koji su budućnost ove opštine”, rekao je Stevanović.

On je naglasio da DŽudo klub “Srpski soko” na sjajan način sportski reprezentuje Zvornik, pri čemu njegovi članovi imaju ponašanje za primjer, na čemu im treba odati priznanje.

“Nemamo mnogo takvih sportskih kolektiva u okruženju, ali Zvornik se može pohvaliti sa tri-četiri kluba koja se bave borilačkim sportovima, pri čemu regrutuju mirne ljude koji su sjajni članovi naše zajednice”, poručio je Stevanović.

Predsjednik DŽudo kluba “Srpski soko” Dragan Božović istakao je da su džudisti ove godine učestvovali na 29 takmičenja na različitim nivoima.

“Osvojili smo u ovoj godini 200 medalja, što je značajan rezultat. Naš Milan Bjelica osvojio je bronzanu medalju na Prvenstvu Balkana održanom u Makedoniji, a imamo i četiri prvaka BiH – Borisav Mirković u konkurenciji pionira, Teodora Božović i Jelena Bećanović u konkurenciji starijih pionira i Igor Cvijanović u konkurenciji mlađih pionira”, rekao je Božović, zahvalivši prijemu kod načelnika opštine.

On je naglasio da Klubu znači mnogo podrška lokalne zajednice i načelnika opštine, bez čije pomoći ne bi mogli ostvariti svoje planove, a trud bi bio praktično uzaludan.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments