Nabavljen novi namještaj, rekonstruisana stara oprema

0

ZVORNIK- U Gimnaziji i srednjoj stručnoj školi „Petar Kočić“ u Zvorniku nabavljen je novi namještaj za dva kabineta, rekonstruisan postojeći, uređene učionice, te postavljene klupe i nova ograda ispred škole, za šta je opština Zvornik izdvojila oko 4.000 KM.

Direktor ove srednjoškolske ustanove Biljana Pisić rekla je novinarima da su nabavka namještaja i urađeni unutrašnji radovi obavljeni u okviru priprema za početak nove školske godine kako bi učenici imali bolje radne uslove.

Ona je dodala da je, osim unutrašnjih radova, uređen prostor oko škole. Postavljene su klupe, nova ograda i uređeni prilazi ispred škole, što se uklopilo u novi estetski izgled rekonstruisane ulice „Vuk Karadžić“, u kojoj se nalazi ova škola.

Pisićeva je rekla da će u dogledno vrijeme biti zamijenjene pumpe za vodu i centralno grijanje, čime će i svi problemi u vezi sa tim biti u potpunosti riješeni.

Ističući da je ova škola jedna od rijetkih koja je upisala onoliko učenika koliko je i planirala, Pisićeva je rekla da će ove školske godine u prve razrede gimnazije, medicinske, ekonomske i turističke struke krenutu 265 učenika.

Gimnazija i srednja stručna škola „Petar Kočić“ ima oko 1 100 učenika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare