Na turniru učestvovalo 320 mladih fudbalera

0

VIŠEGRAD – Na dvodnevnom turniru u malom fudbalu „Bambi kup 2017“, koji je održan u Višegradu, takmičile su se 22 ekipe sa ukupno 320 mladih fudbalera.
Načelnik opštine Mladen Đurević sinoć je dodijelio pehare i medalje najboljim ekipama, golmanima i igračima.

„Drago mi je da je Višegrad domaćin ovog turnira, koji je okupio veliki broj mladih sportista s ciljem da se druže i da promovišu sport“, rekao je Đurević.

Aleksandar Govedarica, predsjednik fudbalske sekcije „Bambi soko“, koja je organizator turnira, rekao je da su prvog dana na turniru učestvovali mladi fudbaleri 2005. godište, a drugog dana igrači 2007. godište.

„Ispunili smo cilj turnira, promovisali smo sport kroz mali fudbal i jačanje zajedništva jedne generacije kroz druženje i takmičenje“, istakao je Govedarica.

On je dodao da su, prema ocjeni svih trenera, organizatori turnira, članovi uprave „Bambi soko“, neprikosnoveni i na prvom mjestu u organizaciji ovakvog sportskog događaja.

Govedarica je zahvalio opštini Višegrad i načelniku Mladenu Đureviću za pomoć u organizaciji ovog turnira.

U kategoriji 2005. godište prvo mjesto pripalo je fudbalskom klubu „Sloga“ iz Požege, druga je bila škola fudbala „Bambi soko“ iz Višegrada, a treći fudbalski klub „Crvena zvezda“ iz Užica.

Najbolji golman turnira je Filip Cuca iz škole fudbala „Bambi“, najbolji strijelac Veljko Gordić iz „Crvene zvezde“, a najbolji igrač turnira Ognjen Krsmanović iz „Sloge“.

U kategoriji 2007. godište prvo mjesto pripalo je „Crvenoj zvezdi“, drugi je bio fudbalski klub „Olimp“ Pale, a treća „Mladost“ iz Rogatice.

Najbolji golman turnira je Đorđe Mirović iz „Olimpa“, najbolji strijelac Mateja Draganić iz „Mladosti“, a najbolji igrač turnira je Davorin Tošić iz „Crvena zvezde“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare