Na Sokocu zapaljen automobil

0
Policija RS

SOKOLAC – Na Sokocu je zapaljen putnički automobil „reno“, vlasništvo lica čiji su inicijali M.G. iz ovog mjesta, na kojem je pričinjena veća materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Sokolac juče u 3.05 časova prijavljeno je da na parking- prostoru u Ulici Cara Lazara gori automobil.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Sokolac ugasili su požar, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo po čijem ovlaštenju su policijski službenici izvršili uviđaj.

Policijski službenici, u okviru akcije „Šuma 2017“, juče su u paljanskom mjestu LJubogošta u krugu privatne pilane u vlasništvu lica čiji su inicijali Z.Ć, pronašli 17 trupaca jele i smrče ukupne mase 6,95 metara kubnih koji nisu bili obilježeni šumarskim žigom i potiču iz krivičnog djela.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, policija je izvršila uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela prikrivanje.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare