На сајму у Београду могуће пријаве за трку ултра трејл

0

Посјетиоци Међународног сајма туризма у Београду од данас до 25. фебруара имаће прилику да се пријаве за трку „Јахорина ултра трејл“ која ће бити одржана у јулу, а најбоље очекује аутомобил као награда.

Из Олимпијског центра су навели да је ријеч о јубиларном такмичењу које ће бити одржано 27. и 28. јула, на стазама различитих дужина, погодним за рекреативце и за професионалне тркаче.

Овогодишње издање, како се наводи, доноси специфичности које до сада нису виђене на овом такмичењу, као што је трка Ултра од 160 километара за професионалне тркаче, а планирана је и организација трке за д‌јецу.

„Циљ трке је ставити нагласак на важност кретања и боравка у природи, као и упознавања и склапање пријатељстава“, наводи се у саопштењу.

Линк за пријаве је https://jahorinaultratrail.oc-jahorina.com, а све информације о такмичењу могу се добити слањем упита на мејл jahorinaultratrail@oc-jahorina.com.

„`Јахорина ултра трејл` прославља свој први јубилеј промоцијом здравих животних навика, природних љепота регије, а десетогодишњица постојања овог тркачког спектакла није обиљежена само цифрама и годинама, већ је прича о издржљивости, страсти и неизмјерном доприносу промоције здравих вриједности и љубави према природи“, наводе из Олимпијског центра.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare