Na regionalnom takmičenju najviše medalja bijeljinskim osnovcima

0

MILIĆI – U Milićima je večeras završeno regionalno takmičenje osnovaca u malom fudbalu na kojem je učestvovalo 15 ekipa sa područja regija Semberija i Birač, a najviše medalja pripalo je bijeljinskim osnovcima.

Prvo mjesto u kategoriji dječaka osvojila je Osnovna škola /OŠ/ „Sveti Sava“ Bijeljina, drugo mjesto takođe je pripalo osnovcima iz Bijeljine – školi „Vuk Karadžić“, a treće mjesto zauzela je ekipa iz OŠ „Vuk Karadžić“ Zabrđe iz opštine Ugljevik.

Za najboljeg igrača proglašen je Ognjen Kosanović iz OŠ „Sveti Sava“ Bijeljina, najbolji golman bio je Kosta Pavlović OŠ „Vuk Karadžić“ Bijeljina, a najbolji strijelac je Milan Radovanović iz OŠ „Vuk Karadžić“ Zabrđe.

Najbolje u konkurenciji djevojčica bile su učenice Osnovne škole /OŠ/ „Sveti Sava“ Bijeljina, drugo mjesto pripalo je OŠ „Vuk Karadžić“ Zabrđe, a treće djevojčicama iz OŠ „Sveti Sava“ iz Zvornika.

OŠ „Sveti Sava“ iz Bijeljine na takmičenju je imala najboljeg igrača i najboljeg strijelca Teodoru Novaković, ali i najboljeg golmana Magdalenu Nešković.

Utakmice odigrane u sportskoj dvorani u Milićima protekle su fer i korektno, a najboljima su dodijeljene medalje.

Takmičenje u malom Fudbalu dio je Malih olimpijskih igara koje podržava Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare