Na parkingu oštetio tri putnička vozila

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Novom Sarajevu policija je slobode lišila muškarca čiji su inicijali V.T. zbog postojanja sumnje da je na parkingu oštetio tri putnička vozila, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo 15. aprila lice čiji su inicijali R.T. je prijavilo da je u toku noći nepoznato lice oštetilo njegov automobil „mercedes c200“, koji je bio parkiran na parkingu u Ulici Stefana Nemanje.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da su na vozilu izbušene četiri gume, razbijeno prednje vjetrobransko staklo, te retrovizor i staklo na suvozačevim vratima.

Istog dana policijskoj stanici je prijavljeno da je na istom parkingu nepoznato lice probušilo gumu na automobilu „reno klio“ vlasništvo B.Š. i na „nisan patrolu“ vlasništvo D.K.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela može dovesti muškarac V.T. koji je tokom kriminalističke obrade priznao da je počinio ova krivična djela.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv V.T. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesena tri izvještaja o počinjenom krivičnom djelu oštećenje tuđe stvari.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare