Na Palama u oktobru tri poklon-predstave

0

JAHORINA – U Kulturnom centru Pale tokom oktobra biće odigrane tri besplatne predstave – poklon svim građanima od Olimpijskog centra „Jahorina“ u okviru akcije „Budi dijete Jahorine“.

U nedjelju, 10. oktobra, sa početkom u 20.00 časova biće odigrana humoristička predstava prilagođena srednjoškolcima i roditeljima „Pidžama za šestoro“ Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjaluke, najavljeno je iz Olimpijskog centra.

U subotu, 16. oktobra, od 20.00 časova zakazana je predstava „Krojački salon“ koja je prilagođena za roditelje i starije osnovce.

U četvrtak, 21. oktobra, od 18.00 časova, biće izvedena predstava „Kralj žabac“ prilagođena djeci uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole.

Akcija „Dijete Jahorine“, koja traje do 30. oktobra, izazvala je veliku pažnju školaraca iz Istočnog Sarajeva, a u Olimpijski centar „Jahorina“ pristiglo je gotovo 600 prijava.

Iz ovog centra pozivaju sve koji se nisu prijavili da to učine posredstvom sajta www.oc-jahorina.com ili prije ili nakon najavljenih predstava.

Pravo učešća imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo, svih šest opština, a za dobijanje personalizovane sezonske ski-karte /ponedjeljak-petak/ trebaju ispuniti dva kriterijuma – da pohađaju bilo koju osnovnu ili srednju školu na području grada Istočno Sarajevo i da dostave kreativni rad o svom viđenju olimpijske planine Jahorine.

Svi učenici koji ispune ove kriterijume će u novoj zimskoj sezoni biti vlasnici personalizovane ski-karte.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare