На Палама се окупило више од 1.000 такмичара

0
ПАЛЕ, 8. ЈУНА /СРНА/ - На Палама је данас почело дводневно првенство БиХ у модерним плесовима, а своје умијеће показаће више од 1.000 такмичара из 21 клуба.

На Палама је данас почело дводневно првенство БиХ у модерним плесовима, а своје умијеће показаће више од 1.000 такмичара из 21 клуба.

Новац од продатих улазница биће усмјерен Општинској организацији Црвеног крста Пале.

Првенство је организовао плесни студио „Орион“ са Пала чији је тренер Наташа Новаковић рекла да су на такмичењу клубови из цијеле БиХ, да се организатори труде да сви буду задовољни како би се са Пала вратили са лијепим успоменама и добрим резултатима.

Предсједник Савеза модерних плесова у БиХ Мелиха Јахић рекла је да је трећи пут у дворани „Пеки“, да је амбијент одличан, да данашње такмичење у стрит плесовима протиче у најбољем реду, те да их сутра очекују такмичења у латино, денс шоу и другим плесовима.

ПАЛЕ, 8. ЈУНА /СРНА/ – На Палама је данас почело дводневно првенство БиХ у модерним плесовима, а своје умијеће показаће више од 1.000 такмичара из 21 клуба.

Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић истакао је важност овог догађаја за општину Пале.

„Поносни смо што имамо клубове таквог калибра да могу изнијети овако захтјевну организацију. Овим показујемо да смо град младости, спортских и културих дешавања“, навео је Иконић.

Он је додао да је Првенство у модерним плесовима БиХ само један до четири догађаја која су се данас организовала у оквиру манифестације „У сусрет љету“ на подручју града.

„Срећни смо што овакве манифестације привлаче велики број посјетилаца“, рекао је Иконић и додао да се на подручју града Источно Сарајево у наредном периоду очекује још сличних манифестација.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare