Na Palama od 12. do 22. januara „Snježna čarolija“

6

Manifestacija „Snježna čarolija“, u okviru koje će biti organizovano klizalište, zimske kućice sa raznim sadržajima, novogodišnjim ukrasima i drugim vidovima zabave za turiste i građane, biće održana od 12. do 22. januara u Olimpijskom parku na Palama.

Organizator je Turistička organizacija opštine Pale u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Istočno Sarajevo.

Direktor Turističke organizacije opštine Pale Dragan Jakić rekao je Srni da manifestaciju organizuju nakon dvogodišnje pauze, te da je plan da bude ljepša, bolja i zadovolji potrebe svih građana i turista.

Jakić je napomenuo da je iznajmljivanje klizaljki koštalo jednu KM, da je prihod bio usmjeren u humanitarne svrhe, ali da trenutno nisu definisali cijene.

„Gledaćemo da građanima omogućimo besplatno klizalište, ali ako se bude naplaćivalo biće simbolično i ići će u humanitarne svrhe“, istakao je Jakić.

Za doček pravoslavne Nove godine u Olimpijskom parku na Palama biće upriličen koncert pop pjevača Borisa Režaka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
6 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ja bi to u martu odrzao, kao sto radi svaki ozbiljni turisticki crentar. Kad covjek pomisli da ne moze gore kao sto je bilo do 2016., kada se grad kitio uoci NG i skidali ukrasi nakon 14.01, upravo me demantuju. Ocekujemo turiste, svi gradovi okiceni, u duhu praznika, kod nas ni najave nema. U svim gradovima odavno poceli ove manifestacije, kod nas cekaju sve da prodje, da bi poceli sa istim. Nikad mi do pameti necemo.

Bravo! Upravo tako, čuj t e k od 12. januara…da nije žalosno bilo bi komično!
Vjerovatno će novogodišnje/zimsko ukrašavanje početi za Pravoslavnu novu godinu.
E, Pale, nažalost, zaista nemogu pobjeći od svoje ruralne tradicije!

Boris Režak će baš privući publiku. A „Snježna čarolija“ traje 10 dana!!! Gledam ovih dana one nesretnike što zalutaju misleći da su Pale turističko mjesto, ko muve bez glave uz šetalište, niz šetalište, obiđu „Pale na vodi“- ono grdilo što se već godinama gradi na početku šetališta i u auto brže bolje.Odoše na Skenderiju, tamo se taliza odavno.
E moja turistička organizacijo! I to ne jedna, imaju dvije!

Umjesto da čarolija počne minimalo i simbolično na dan početka zime, 21.12. i traje bar mjesec dana, njivog plan je da traje samo deset dana i to u periodu poslije zvanične nove godine.
Po kojem kalendaru funkcionišu opština i Turistička organizacija Pale?
Kakav promašaj u marketinškom planiranju Turističke organizacije Pale jer tamo i ne poznaju ovaj termin. A zapravo sve to podržava i opština koja je takođe odgovorna za ovakav promašaj…

Sve ovo što je u komentarima navedeno, apsolutno je tačno, ali nažalost ništa se u pozitivnom neće promijeniti!
Ovome još treba dodati i to da bi Hram trebao biti otvoren svakodnevn, kako se posjetioci, a i građani Pala, ne bi vraćali ispred zaključanih vrata.

He,he,he….gledam Pale večeras, blješte i svijetle na sve strane…pomislih da sam u Beogradu, ili nekom drugom gradu!