Na Palama izbodeno lice

3

Lice čiji su inicijali G.V. /19/ danas je na Palama nanijelo povrede hladnim oružjem licu čiji su inicijali G.R, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Napad se dogodio oko 12.30 časova u NJegoševoj ulici, nakon čega je G.V. uhapšen, a G.R. prevezen je u Bolnicu “Srbija”.

“Policija je na licu mjesta i u toku je uviđaj, a o svemu je obaviješten i tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo”, rekla je portparol Policijske uprave Vesna Stokanović.

Portparol Bolnice “Srbija” Dalibor Bošković potvrdio je Srni da je pacijent primljen u bolnicu, gdje mu je konstatovana teška tjelesna povreda u predjelu abdomena.

“Pacijent je nakon obavljene dijagnostike upućen u operacionu salu, nakon čega će se više znati o njegovom zdravstvenom stanju”, rekao je Bošković.

(www.palelive.com / Srna)

3
Postavi komentar

2 Komentara na članak
1 Odgovora na komentare
0 Pratioci
 
Većina je reagovala na komentar
Najpopularniji komentari
3 Komentatori
  Pretplatite se  
Obavjesti me o
Pastorak

Molim vas nemojte nam ostavljati incijale, recite nam ko je , da se nasmijesimo covjeku kada prodjemo pored njega.Takva su vremena dosla, mada nikada bolja nisu ni bila, uvjek su se Paljani klanjali Paljanskim budalama.

Doktor

Ne bode niko nikoga bez razloga.Ne opravdavam postupak ali svi se zapitajte ko ima koje granice i preko čega se ne ide.Najbolje tatinim sinovima pustiti da rade šta hoće pa kad ih neko raspori onda kuku meni šta rade roditelji.

Бранка

Молим вас да не објављујете глупе коментаре.