Na MOSI otputovalo 50 sportista

0

VIŠEGRAD – Sportisti iz Višegrada otputovali su na 58. Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/ koje danas počinju u Kolašinu, a 50 sportista takmičiće se u malom fudbalu, odbojci, karateu, planinarenju, odbojci na pijesku, stonom tenisu i košarci.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je novinarima da opština podržava ovaj sportski događaj, koji je važan na ovim prostorima, i istakao da postoji velika šansa da će Višegrad 2025. godine biti domaćin MOSI.

„Ovih dana očekujemo konačan izbor. Daćemo sve od sebe da budemo dobri domaćini i ispunimo sve uslove da bi se sportisti mogli takmičiti i pokazati sve svoje vještine“, rekao je Đurević i poželio sportistima iz Višegrada uspješan nastup u Kolašinu.

Direktor Javne sportske ustanove „Drina“ Miljan Babić rekao je novinarima da su sportisti spremni i da očekuju dobre rezultate, te da su podršku pružili preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ i opština Višegrad.

Košarkaš Matija Racković rekao je da na takmičenju očekuje poštenu igru i dobro druženje, a odbojkašica Marija Mirković očekuje najbolje rezultate.

Međuopštinske omladinske sportske igre počinju danas i trajaće od nedjelje, 9. jula.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare