Na maskenbalu više od 300 mališana

0
Na maskenbalu više od 300 mališana

ZVORNIK – Mališani iz Dječijeg vrtića „Naša radost“ iz Zvornika danas su, u okviru obilježavanja Nedjelje djeteta, prošetali glavnom gradskom ulicom obučeni u razne likove iz crtanih filmova, bajki, basni…

Oko 300 mališana iz redovnog boravka i pripremnih odjeljenja okupio je maskenbal, manifestacija koju vrtić „Naša radost“ tradicionalno organizuje.

Mališani su bili obučeni u Djeda Mraza, Supermena, Betmena, princeze, gusara, prošetale su i magične kocke, ali i lovci, vatrogasci, policajci, sportisti.

Ovaj događaj donio je radost i mališanima i njihovim roditeljima koji su pokazali i kreativnost i maštovitost, ali i drugim Zvorničanima koji su došli da proprate maskenbal malih sugrađana.

„Ovo je lijepa slika na našim ulicama, srećan smo što imamo ovakvu djecu koja su dokaz da je Zvornik grad mladosti“, rekao je direktor vrtića Vukomir Stanković.

Stanković je dodao i da su sve do sada predviđene aktivnosti u okviru Nedjelje djeteta realizovane u skladu sa planom.

„Ostao nam je još izlet u Vukov Tršić koji ćemo realizovati najvjerovatnije u narednu srijedu, umjesto sutra, a razlog za odlaganje su najavljeni loši vremenski uslovi“, rekao je Stanković.

On je izrazio očekivanja da će na izlet u Tršić kod Loznice ići više od 300 djece iz redovnog boravka i pripremnih odjeljenja iz mjesnih zajednica, kao i djeca iz Centra za podršku djeci sa smetnjama u razvoju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare