Na koncertima prikupljeno oko 1.500 KM za liječenje Petra Pantića

0

ZVORNIK – Na dva humanitarna koncerta, koja su večeras organizovali učenici, profesori i menadžment Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ u saradnji sa Domom omladine, za liječenje četvoromjesečnog Petra Pantića iz Pilice kod Zvornika prikupljeno je oko 1.500 KM.

Direktor SŠC „Petar Kočić“ Biljana Pisić rekla je Srni da je u programu učestvovalo preko 40 učenika ovog centra, a kupovinom karte akciju su podržali i profesori i učenici, kao i drugi građani Zvornika.

Ona je rekla da su kartu kupovali i ljudi koji nisu planirali doći na koncert, ali su time željeli dati svoj doprinos u humanitarnoj akciji u prikupljanju pomoći za liječenje Petra Pantića koji ima teško oštećenje desne strane mozga.

Pisićeva je navela da je cijena karte iznosila tri marke, te da je veoma zadovoljna rezultatima akcije.

Koncert je organizovan u dva termina, a u dvočasovnom programu nastupili su članovi recitatorske, dramske, debatne, muzičke sekcije škole, orkestar škole, kao i sekcije ruskog i engleskog jezika.

Pisićeva je podsjetila da je SŠC „Petar Kočić“ i ranije organizovao humanitarne koncerte – 2011. godine za stradale u zemljotresu u Kraljevu, 2012. godine za Savez slijepih i Udruženje osoba sa posebnim potrebama i 2013. godine za socijalno ugrožene sugrađane.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare