Na Jahorini sutra osmomartovski koncert

0

JAHORINA – Na Jahorini će sutra biti održan osmomartovski koncert na kojem nastupaju Nikolina Kovač, Dragana Mirković i Dejan Petrović sa “Big bendom”, najavio je danas direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić.

LJevnaić je rekao da su sutra planirali sedam časova zabave, te da počinju nastupom Nikoline Kovač, zatim Dragane Mirković, pa Dejana Petrovića i “Big benda”.

“Posebno mi je drago što je sutra 8. mart i što se koncerti održavaju baš na stotinu dana rada ski-centra u ovoj, po svim parametrima, rekordnoj sezoni. Ova sezona biće istorijski zapamćena kao najbolja”, istakao je LJevnaić na konferenciji za novinare na Jahorini.

On je najavio da je za sve žene koje budu na planini organizovano besplatno skijanje, kao i podjela 1.800 poklona u saradnji sa sponzorom firmom “Esens” /Essence/.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina” Nedeljko Elek izrazio je zadovoljstvo zbog još jednog koncerta koji je želja publike i ljudi sa ovoga prostora.

Elek je najavio da će 22. marta biti održana Skupština akcionara kada će donijeti odluku o novim ulaganjima u infrastrukturu i ljetne sadržaje vrijedne 35.000.000 KM.

“Na Jahorini će u narednom periodu započeti veliki investicioni radovi koji će obuhvatati mnogo ljetnih sadržaja – od alpajn kostera do velikog avantura parka na Poljicama. Svi ti novi sadržaji obradovaće posjetioce planine i učiniće da ona živi 365 dana”, istakao je Elek.

Dragana Mirković je zahvalila Olimpijskom centru “Jahorina” na gostoprimstvu i dodala da je tu prvi put, ali da će sigurno doći sa porodicom da uživa u čarima ove planinske ljepotice.

“Drago mi je da ste baš mene odabrali da na poseban dan uveselim sve dame i njihove džentlmene. Obećavam svima noć punu emocija, dobre zabave i najvećih hitova”, poručila je Mirkovićeva.

Nikolina Kovač je pozvala sve da prisustvuju koncertu i obećala dobru zabavu tokom njenog nastupa.

Koncerti na Jahorini počeće u 20.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments