Na Jahorini Međunarodna konferencija o javnim nabavkama

0

Prva Međunarodna konferencija o javnim nabavkama biće održana danas i sutra na Jahorini.
Konferenciju organizuje Ekonomski forum iz Banjaluke čiji su partneri Agencija za javne nabavke BiH i privredne komore Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/.

Glavni predavači su profesor međunarodnog i evropskog trgovačkog prava sa Univerziteta u Halu u Engleskoj Kristofer Bovis, profesor upravnog prava sa Univerziteta u Torinu Roberto Karanta, Sanja Badrov Ranić iz Hrvatske i sudija Federalnog upravnog suda iz Graca Karin Šnabl, objavljeno je na stranici Jahorina ekonomskog foruma.

Među panelistima su i međunarodni stručnjak i konsultant iz kompanije „Planet S.A.“ iz Atine Nikos Manolopulos, Tarik Rahić iz Agencije za javne nabavke BiH, međunarodni stručnjak i konsultant iz Srbije Veljko Sikirica, sudija Suda BiH Maida Bikić, te rukovodilac pravne službe „BH Pošta“ Hajrudin Buza.

Panelisti su i član Kancelarije za razmatranje žalbi BiH Siniša Tešanović, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Zinka Grbo, rukovodilac grupe za normativno-pravne poslove iz Agencije za javne nabavke BiH Dražen Vidaković, kao i revizor Kancelarije za reviziju institucija BiH Dragan Vukajlović.

Dvodnevna Međunarodna konferencija o javnim nabavkama biće održana u hotelu „Termag“ na Jahorini.

Konferencija će svečano biti otvorena u 9.30 časova.

Pokrovitelj je Savjet ministara uz učešće Delegacije EU u BiH, Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci i Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare