Na festivalu zanatskog piva promovisano više od 30 vrsta

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na Sedmom festivalu zanatskog piva „Kištra“ u Istočnom Sarajevu predstavilo se 11 izlagača iz Srbije, Crne Gore i BiH koji su promovisali više od 30 vrsta.

„Ove godine imamo ekskluzivno priliku da ugostimo pivaru `Mamut` iz Crne Gore, koja je osnovana prošle godine i svi naši gosti imaće priliku da probaju njihovo pivo“, rekao je Srni portparol organizatora festivala, Udruženja za promociju zanatskog pivarstva „Kištra“ iz Istočnog Sarajeva, Vuk Vučetić.

Vučetić je dodao da će posjetiocima, osim piva, biti ponuđen niz sadržaja koji uključuju dobru hranu, alkoholna i bezalkoholna pića i muziku.

On je naveo da je „Kištra fest“, koji je sinoć otvoren, postao prepoznatljiv turistički brend Istočnog Sarajeva, te poručio da će organizatori nastojati da, osim festivala, organizuju seminare i radionice o zanatskom pivarstvu.

U večernjem dijelu festivala posjetioce su zabavljali bendovi „Ritam nereda“ iz Novog Sada, „Elektrik fajv“ iz Sarajeva, kao i lokalni di-džejevi.

Udruženje za promociju zanatskog pivarstva „Kištra“ iz Istočnog Sarajeva do sada je uspješno organizovalo šest festivala zanatskog piva, a generalni pokrovitelj je kompanija „Majstor za pivo“ iz ovog grada.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare