Na dnevnom redu Nacrt statuta grada

0

ISTOČNO SARAJEVO – Skupština grada Istočno Sarajevo na današnjoj sjednici trebalo bi da razmatra Nacrt statuta grada i Nacrt poslovnika o radu lokalnog parlamenta.

Na dnevnom redu su i informacije o stanju primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite na području grada za proteklu godinu, sa osvrtom na Bolnicu Istočno Sarajevo i prijedlog mjera za unapređenje za ovu godinu, kao i informacija o radu Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske sa osvrtom na uplaćene doprinose i njihovu raspodjelu na području grada.

Odbornici će razmatrati i informaciju o realizovanim kreditima Investiciono-razvojne banke Republike Srpske na području grada u periodu od osnivanja do kraja 2016. godine, saopšteno je iz Skupštine grada Istočno Sarajevo.

Na dnevnom redu su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad za 2016. godinu i planovi poslovanja za ovu godinu.

Skupština grada bi na sjednici trebalo da imenuje sekretara Skupštine grada i da donese odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje direktora Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Početak sjednice Skupštine grada zakazan je za 10.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare