Muškarac iz Kantona Sarajevo zapalio „Džetu“ u Istočnoj Ilidži

0
Policija RS

Policija u Istočnom Novom Sarajevu identifikovala je i uhapsila muškarca nastanjenog u Kantonu Sarajevo čiji su inicijali L.A za kojeg je utvrđeno da je u Istočnoj Ilidži zapalio automobil „džeta dva“.

Policijski službenici su juče došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari može dovesti L.A, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saradnji sa Policijskom upravom Novi Grad u federalnom Sarajevu, imenovani je lišen slobode i sproveden u službene prostorije Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, gdje je tokom kriminalističke obrade priznao da je počinio krivično djelo zajedno sa licem čiji su incijali Š.A.

Iz Policijske uprave dodaju da je u toku kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da u Ulici Branka Radičevića u Istočnoj Ilidži gori putnički automobili „džeta dva“ u vlasništvu lica čiji su inicijali Đ.P.

(www.palelive.com / Srna)

 

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments