Muška seniorska ekipa AK „Pale“ druga u Republici Srpskoj

0

22. septembra 2012. godine na Seniorskom ekipnom Prvenstvu Republike Srpske održanom u Banjoj Luci, članovi Atletskog kluba „Pale“ su u muškoj konkurenciji zauzeli ukupno 2. mjesto.

Sjajan uspjeh sa osvojenih 50 bodova je bio dovoljan za drugo mjesto iza „Borca“, a ispred „Glasinca“. U seniorskoj kategoriji su nastupili: Dejan Granić, Bojan Stanišić, Marko Jovičić, Ratko Đurović, Kosta Šumar, Boris Stanišić, Nikola Jevđević. Dejan Granić je osvojio dva prva mjesta u skoku u dalj i troskoku. Bojan Stanišić u trci na 800 m zauzeo je prvo mjesto ispred klubskog kolege Marka Jovičića koji je zauzeo 2. mjesto. Ratko Đurović osvojio je prvo mjesto u bacanju koplja, 2. mjesto u bacanju kugle i 4. mjesto u bacanju diska. Kosta Šumar je u trci na 1 500 m zauzeo je 4. mjesto. Muška štafeta u sastavu Marko Jovičić, Boris Stanišić, Bojan Stanišić i Nikola Jevđević zauzela je 3. mjesto.

Djevojke su zauzele solidno 5. mjesto. Na finalno takmičenje su se kvalifikovale Jelena Arnautović, Nevena Maletić i Teodora Lazarević.

Jelena Arnautović je osvojila dva druga mjesta u bacanju kugle i u bacanju diska. Nevena Maletić je zauzela 6. mjesto u bacanju diska, a Teodora Lazarević je zauzela 4. mjesto u bacanju diska.

Odličan uspijeh za AK Pale na zatvaranju sezone i dobar nagovještaj za Ekipno Prvenstvo Bosne i Hercegovine i Republike Srpske u krosu za sve kategorije od mlađih pionira do seniora.

(T. Lazarević / www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare