Motociklistima i biciklistima podijeljeni svjetloodbojni prsluci

0
Motociklistima i biciklistima podijeljeni svjetloodbojni prsluci

ZVORNIK – Pripadnici Policijske uprave Zvornik dijelili su u mjestu Čelopek letke i svjetloodbojne prsluke motociklistima i biciklistima, sa ciljem njihovog bezbjednog učešća u saobraćaju.

Akciju su realizovali pripadnici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa predstavnicima zvorničkog Auto-moto društva „Semafor“ sa ciljem da se ukaže na značaj korišćenja svjetloodbojnih prsluka za učesnike u saobraćaju koji upravljaju motociklom ili biciklom u noćnim uslovima ili u uslovima smanjene vidljivosti.

„Kroz ovaj vid edukacije vozači dvotočkaša će da steknu određena znanja kako i na koji način bezbjedno da učestvuju u saobraćaju“, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti da preduzimaju preventivnih aktivnosti sa ciljem poboljšanja bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Policijska uprava Zvornik još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, kako bi svi zajedno doprinijeli poboljšanju stanja bezbjednosti u saobraćaju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments