Moto-mrazevi podijelili više od 200 paketića

0

Na Palama je danas dvadesetak Djeda Mrazeva iz Moto-kluba „Pale“ podijelilo više od 200 paketića djeci iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“, iz socijalno ugroženih porodica i iz obdaništa „Cvrčak“.

Predsjednik Moto-kluba „Pale“ Dejan Simanić izjavio je da ovu akciju bajkeri sa Pala organizuju već četiri godine.

„Iz godine u godinu broj paketića je sve veći. Paketiće smo obezbijedili iz vlastiti sredstava i uz pomoć prijatelja. To je naš mali doprinos koji djeci mnogo znači“, naveo je Simanić.

On je najavio da će krajem marta organizovati tradicionalnu zimsku moto-žurku u hotelu „Snježna kraljica“ na Jahorini na kojoj će se okupiti motoristi iz regiona.

Predsjednik Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ Milenko Vujinović naveo je da je već postala tradicija da motoristi sa Pala doniraju djeci paketiće, istakavši da je to divan gest kojim mališanima uljepšavaju novogodišnje praznike.

„Ne samo da pomažu na ovaj način, nego nam članovi Moto-kluba `Pale` pomažu i u drugim poslovima kao što je održavanje objekta i dvorišta. Imamo veliku podršku od njih, tako da su uvijek tu da pomognu“, istakao je Vujinović.

Moto-klub „Pale“ broji 20 članova, a ciljevi kojima bajkeri teže jesu promocija i unapređenje motociklizma kao sporta, promocija bezbjednog upravljanja dvotočkašima, privlačenje novih članova, zajednička putovanja, druženje, humanitarni rad, odlasci na moto-skupove, ali i organizacija vlastitog skupa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare