Mladi doprinose razvoju opštine

0

MILIĆI – Omladinski savjet Milići proslavio je danas 14 godina postojanja i uspješnog rada, uz ocjenu da su uspjeli da daju značajan doprinos razvoju ove lokalne zajednice.
Predsjednik Omladinskog savjeta Stefan Milić novinarima je izjavio da je ponosan zbog toga što su mladi okupljeni u Savjetu u proteklih 14 godina uspjeli da afirmišu opštinu Milići, da se nametnu kao organizacija koja okuplja mlade ljude i daju doprinos razvoju ove lokalne zajednice.

„Posebno smo zahvalni kompaniji `Boksit`, kao nosiocu razvoja opštine Milići i regije i predsjedniku Rajku Dukiću, koji ima osjećaj za mlade ljude i njihove potrebe i uvijek nam izlazi u susret da realizujemo naše ideje“, rekao je Milić.

U okviru današnje svečanosti učesnici su posjetili Muzej rudarstva i „Rajkov toranj“, prisustvovali okruglom stolu „Uloga mladih u društvu“, a potom prijemu u prostorijama Omladinskog savjeta, gdje su najzaslužnijim pojedincima dodijeljena priznanja.

Uz predstavnike lokalne vlasti, privrede i institucija, svečanosti su prisustvovali i šef kabineta predsjednika Rpublike Srpske Danijel Dragičević, narodni poslanik Marko Vidaković, te brojni predstavnici omladinskih organizacija iz regije, Srpske i Srbije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare