Mladenci iz Rusije vjenčali se u Andrićgradu

0

ANDRIĆGRAD – Mladenci iz ruskog grada Irkutska vjenčali su se u Andrićgradu, a svadba je izazvala veliko interesovanje Višegrađana i drugih posjetilaca ovog turističkog kompleksa.
Organizator ruske svadbe Ivan Stojanović iz Beograda rekao je novinarima da su mladenci poželjeli da naprave svadbu u Andrićgradu, jer smatraju da treba održavati dobre odnose između Republike Srpske i Rusije.

„Mladenci su smatrali da će ova svadba biti veoma interesantna jer je prostor idealan za ovakve i slične događaje, a ja sam pomagao u organizaciji“, naveo je Stojanović.

On je dodao da su se mladenci vjenčali na jednom brodiću na rijeci Drini, uz muziku trubača iz Srbije i orkestra koji je svirao džez.

Mladoženja Viktor Nikolaevič Larionov kaže da je oduševljen organizacijom i ambijentom u Andrićgradu. „Ovdje je zaista fenomenalno i svi gosti uživaju. Željeli smo da se vjenčamo na Mećavniku ili u Andrićgradu, što nam se ispunilo“, rekao je Larionov.

On je dodao da je posebnu čar na svadbi predstavljao nastup višegradskog Kulturno-umjetničkog društva koje se predstavilo sa dvije srpske koreografije.

Menadžer Andrićgrada Đorđije Šipčić kaže da je ovo početak jedne lijepe tradicije.

„Nadamo se da će se pozitivan glas iz Andrićgrada prenijeti dalje i da ćemo u skorije vrijeme imati još ovakvih gostiju iz Rusije i drugih zemalja“, rekao je Šipčić.

Mladenci Aleksandra Gončarova i Viktor Nikolaevič Larionov sa prijateljima i gostima provešće u Andrićgradu pet dana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare