Miroslav Simović podnio ostavku na mjesto direktora

6

Miroslav Simović podnio je danas ostavku na funkciju direktora Kulturno-sportskog centra Pale.

Simović je u saopštenju naveo da je ostavku podnio zbog pravnog spora koji je pokrenuo prethodni direktor Centra Marko Sikima.

„Podnosim ostavku nakon što je postalo jasno da se ne vidi kraj pravnoj trakavici u vezi sa sporom koji je pokrenuo prethodni direktor. To je jedini smislen i odgovoran potez koji mogu učiniti u ovom trenutku, budući da cijelu svoju političku karijeru insistiram na odgovornosti, kako onih koji griješe, tako i onih koji nečinjenjem doprinose takvom stanju“, istakao je Simović.

Simović, koji je u prethodne četiri godine, bio i odbornik u Skupštini opštine Pale, ističe da ne želi više da učestvuje u „pravnoj rašomonijadi“ izbora direktora Kulturno-sportskog centra „Pale“.

„Moja ostavka je isključivo lični moralni čin kojim šaljem, nadam se, vrlo jasnu poruku poštovanja prema instituciji Skupštine opštine, u čijem radu sam učestvovao četiri godine. Funkciju koju trenutno obavljam stavljam na raspolaganje Skupštini opštine Pale, želeći time da zaustavim donošenje novih nezakonitih odluka i na taj način zaštitim njen dignitet“, naveo je Simović.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
6 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Performans za oskara, za scenarijo, režiju i glavnu ulogu.

Sutra ce biti izabran za predsednika ili podpredsednika skupstine a nezna covjek recenicu sastaviti…

Direktore, povuci dobar potez, daj sve al fotelju ponesi.

Hahha, pa dobro, fin je način ova ostavka za reći ,,pod put su me bacili moji“ 😀 ili katil ferman uručen od strane glavnog i odgovornog na našoj Opštini.

Zasto ne prodje za odbornika?

Pa ovaj nije ni za stada ovaca… I to omanjeg. A i sumnjiv je opasno s’ ovim očima, nešto je tu mutno i to dobro nisu oni njega džaba liferovali…