Miodrag Kovačević kandidat za načelnika koalicije „Zajedno za Pale“

0

Kandidat Srpske demokratske stranke (SDS) za načelnika opštine Pale Miodarg Kovačević na predstojećim lokalnim izborima imaće podršku sedam političkih partija.

Kako je saopšteno na konferenciji za novinare, koaliciju „Zajedno za Pale“, koja će podržati Kovačevića, osim SDS čine Partija demokratskog progresa (PDP), Narodna demokratska stranka (NDS), Nova socijalistička partija (NSP), Srpska radikalna stranka Republike Srpske (SRS RS), Partija ujedinjenih penzionera (PUP) i Srpska napredna stranka (SNS).

Kovačević, koji je i predsednik OO SDS Pale, rekao je da je ova koalicija okupljena oko nekoliko osnovnih programskih ciljeva i podrške načelničkom kandidatu SDS-a.

– Naš prioritet je da u narednim godinama izvršimo prekompoziciju budžeta kako bismo stvorili uslove da subvencioniramo svako novo radno mesto na Palama. Među prioritetima nam je i reforma opštinske administracije, kao i smanjenje plata opštinskim funkcionerima – rekao je Kovačević i izrazio uverenje da će ova koalicija odneti uverljivu pobedu u trci za načelnika, kao i da će imati većinu odbornika u novom sazivu SO Pale.

Slično uverenje izrazio je i predsednik OO PDP Pale Miroslav Brčkalo, koji je podsetio na činjenicu da su u oktobru 2010. godine kandidati SDS-a i PDP-a za predsednika RS i srpskog člana Predsedništva BiH na Palama odneli pobedu.

– Očekujemo da se isto ponovi i u trci za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima i pozivamo i druge partije da se pridruže ovoj koaliciji – rekao je Brčkalo.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=BXecEmGxXQ0&feature=player_embedded}

(www.palelive.com / sdsrs.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare