Milići za Iliće

0

MILIĆI – Milićko Udruženje porodica sa četvoro i više djece danas je u ovoj opštini organizovalo akciju prikupljanja novčane pomoći za izgradnju porodične kuće za četvoro mališana Ilića iz Bratunca, koji žive bez roditeljskog staranja i u neuslovnom stambenom objektu.

Predsjednik Udruženja u Milićima Radoje Madžarević izjavio je Srni da su se time i građani Milića pridružili ovoj humanitarnoj akciji, koju na nivou Republike Srpske realizuju organizacija „Budimo ljudi“ i Radio-televizija Republike Srpske /RTRS/.

„Naše Udruženje okuplja tridesetak višečlanih porodica, od kojih je nekoliko u teškom materijalnom stanju, ali ovako drastičan primjer, kao što su ovi mališani iz Bratunca, među našim članovima nemamo. Zbog toga je akcija naišla na jednodušnu podrušku svih naših članova, a i građana Milića“, rekao je Madžević.

Madžarević je dodao da je danas samo za prva dva časa akcije novčane priloge, koje su na milićkom Trgu rudara prikupljali aktivisti Udruženja, dalo više od 100 građana ove opštine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare