Milan Jolović se odrekao odborničkog dodatka u korist studentkinje

4

SOKOLAC – Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Sokolac Milan Jolović odrekao se odborničkog dodatka od 300 KM u korist prošlogodišnjeg najboljeg studenta sa područja ove opštine, kćerke demobilisanog borca prve kategorije Vojske Republike Srpske, koji je nakon završetka odbrambeno-otadžbinskog rata preminuo od teške bolesti.

Ne navodeći ime studentkinje, Jolović je rekao Srni da djevojka studira u Novom Sadu i da je nadležna opštinska služba upoznata u čije ime se u naredne četiri godine odriče odborničkog dodatka u ukupnom iznosu od 14.400 KM, o čemu je juče potpisao izjavu u opštini.

Jolović je odlučio da ovu odluku objavi uz čestitku povodom Dana boraca odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske i Prvog srpskog ustanka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bravo komadante.

Za pohvalu. Gdin Jolovicu pokrenite u Vasoj stranci incijativu da se smanje plate za odredjen postotak svim politickim cinovnicima (od ministara,premijera,njihovih davjetnika,poslanika,direktora,nacelnika,gradonacelnika…) u korist povecanja plata ljekarima i med.tehnicarima kako bi im se plate izjednacile sa platama u Federaciji i da nam se ljekari vrate iz sarajevskih bolnica da lijece nasu djecu i mile a da ovi sto su ostali vide da neko cijeni njihovu opredijeljenost da lijece svoj narod. Ovakvi potezi ce narodu pokazati da politicari imaju namjeru da sacuvaju Republiku Srpsku.Dakle,donesite zakone o platama nove!!!

Human gest, ALI, politička stranka kojoj ovaj gospodin pripada, uglavnom GRABI samo sebi i najviše je osiromašila i unizila borce i njihove porodice!

Ovi sto povlace dobar potez su za primjer velikodusnosti i brizeljubljivosti za nas u RS-u hocete li da pobrojim samo njihove primjere sebi i svojima? Pa oni su osnovali partisko sektastvo. A ove druge da ne pominjem samo njihovu brigu dok su nas vodili u ratu i njihovi direktori poslije rata? Koliko su se dobro brinuli o nama govori da su imali vlast u 90% RSa a gdje su sad. Ko je stariji od 30 godina sve pamti. A sto se tice boraca postavite samo sebi pitanje za cije vladavine su ubijali i u hag slali te borce i njihove komadante? Kako su pomagali porodice tih istih a o kojima se vi sad brinete bar po vasem komentaru. Jos jednom primjer Legende za pohvalu. Lp