Memedović oborio rekord BiH za dječake na 100 metara sa preponama

0
Memedović oborio rekord BiH za dječake na 100 metara sa preponama

SOKOLAC – Član sokolačkog Atletskog kluba „Glasinac“ Mihajlo Memedović oborio je danas rekord BiH za dječake na 100 metara sa preponama rezultatom 15,72 sekundi na Ekipnom atletskom prvenstvu BiH za dječake u Sarajevu.

Trener „Glasinca“ Neđo Đurović rekao je Srni da muška ekipa ovog kluba osvojila prvo mjesto i iza sebe ostavila Atletski klub „Vogošća“ i Atletski klub „Sarajevo“.

On je naveo da je kapiten ekipe atletičara koji su nastupili u kategoriji dječaka bio je Đorđe Kovačević, a sačinjavali su je Mihajlo Memedović, Mihajlo Malović, Kristijan Maričić, Dario Nikolić, Gordan Borovčanin i Luka Kezunović.

Đurović je istakao da su svi mladi atletičari „Glasinca“ dali svoj maksimum na današnjem ekipnom prvenstvu BiH i da su njihovi treneri zadovoljni postignutim rezultatima.

„Ne samo da postižemo dobre rezultate i obaramo rekorde u kategorji seniora i juniora, nego se nastavlja kontinuitet dobrih rezultata i u mlađim kategorijama, što je plod stalnog rada sa mladima i njihove volje da ostvare što više na polju atletike“, kaže Đurović.

Ekipno prvenstvo u atletici za dječake i djevojčice BiH održano je danas u Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments