Medalje za tekvondoiste „Romanije“

0

U subotu, 04. juna 2016. godine u Sarajevu je održan tradicionalni međunarodni turnir „6th Sarajevo open 2016“ na kome je učešće uzelo preko 200 takmičara iz 18 klubova, iz 4 zemlje regiona. Tekvondo klub „Romanija“ Pale su predstavljala dva takmičara koji su i ovaj put zablistali u punom sjaju. Osvojeno je ukupno 5 medalja, od toga 2 zlatne i 3 srebrne medalje.

U konkurenciji starijih kadeta Bogdan Jugović osvojio srebrnu medalju u borbama u kategoriji do 55 kg, dok je u formama u kategoriji starijih kadeta tijesno izgubio u četvrtfinalu od predstavnika iz Mađarske preglasavanjem sudija. Bogdan se po prvi put okušao i u juniorskoj konkurenciji u formama u gdje je ubjedljivo osvojio zlatnu medalju, pobjedivši sve svoje protivnike ubjedljivo sa 5:0.

Iznenađenje ovog međunarodnog turnira je Kristijan Klačar koji je na svom prvom takmičenju u karijeri uspio osvojiti čak tri medalje, jednu zlatnu i dvije srebrne medalje. Treba napomenuti da ovaj momak trenira oko šest mjeseci pa je time uspjeh još i veći.

U konkurenciji juniora, Kristijan je osvojio srebrnu medalju u borbama u kategoriji do 56 kg, u formama takođe u konkurenciji juniora osvojio srebrnu medalju, pobijedivši svoje protivnike ubjedljvo odlukom sudija sa 5:0. U finalu je izgubio od Bogdana Jugovića što je veliko priznanje za jedan klub kada u finalu u jednoj kategoriji nađu njegovi takmičari. Takođe i Kristijan se okušao u starijoj konkurenciji. U seniorskoj konkurenciji u formama u kategoriji žuti pojas ubjedljivo je osvojio zlatnu medalju.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare