Maskirani vozač udario automobilom policajca i pobjegao sa lica mjesta

0

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo danas je saopštio detalje jučerašnjeg „incidenta“ u Palama.

Na parkingu u Ulici Milutina Milankovića u centru Pala je prema dojavama i naknadnim provjerama stajalo ukradeno vozilo marke „audi“ njemačkih registarskih oznaka koje je protekle noći ukradeno u Kantonu Sarajevo.

Pripadnici Jedinice za podršku Istočno Sarajevo su primjetili oko 17 časova da se automobilu približava drugo vozilo marke „pasat“ nepoznatih registarskih oznaka krećući se unazad. Iz automobila je izašlo maskirano lice i ušlo u ukradeno vozilo. U tom trenutku policajci su reagovali u namjeri da zaustave lice i vozilo.

Vozilo je krenulo velikom brzinom unazad i oborilo jednog policajca, nakon čega je drugi policajac pokušao spriječiti izvršioca da se udalji sa lica mjesta. U tom trenutku je vozilo ponovo krenulo unazad sa namjerama da nanese povrede oborenom policajcu. Policija je reagovala pucajući dva puta u zadnji lijevi točak vozila.

Nepoznati vozač se nakon toga velikom brzinom, preko ivičnjaka i zelene površine, udaljio u nepoznatom pravcu.

U službenim prostorijama Policijske stanice Pale u toku je kriminalistička obrada jednog lica koje je se dovodi u vezu sa napadom na policajca, a radnici kriminalističke policije preduzimaju neophodne mjere i radnje u cilju identifikacije i pronalaska izvršioca.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare