Maskenbalom proslavili završetak „Nedjelja djeteta“

0
Maskenbalom proslavili završetak

MILIĆI – Zadnji dan „Nedjelje djeteta“ danas je u Milićima obilježen prigodnim maskenbalom, te završnom priredbom na ljetnoj pozornici tokom koje su učenici od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole „Aleksa Jakšić“ recitovali, pjevali i plesali.

Učiteljica Desa Žarković rekla je Srni su učenici prvog-jedan razreda, kojima je ona razrednica, ovu sedmicu posvetili „Nedjelji djeteta“ pod parolom „razvijajmo dječiju kreativnost i samopouzdanje“.

„Nismo se mi nešto specijalno pripremali za ovu manifestaciju. To je došlo samo od sebe, spontano i ovi kostimi koje vidite, pjesme i igre, proistekli su kao rezultat svakodnevnog rada“, rekla je Žarkovićeva.

Lazar Madžarević, učenik trećeg razreda Osnovne škole „Aleksa Jakšić“, rekao je da je izabrao kostim prema svom imenjaku-caru Lazaru.

„Majka mi je sašila kostim, ali su pomalo svi u kući učestvovali u pripremi za maskenbal“, dodao je Lazar.

Školski pedagog LJubica Milanović rekao je Srni da su milićki osnovci u okviru obilježavanja „Nedjelje djeteta“ proteklih dana posjetili Narodnu biblioteku u Milićima, lokalnu Vatrogasnu jedinicu, te „Boksitov“ Muzej rudarstva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare