Maskenbalom proslavili završetak “Nedjelja djeteta”

0
Maskenbalom proslavili završetak

MILIĆI – Zadnji dan “Nedjelje djeteta” danas je u Milićima obilježen prigodnim maskenbalom, te završnom priredbom na ljetnoj pozornici tokom koje su učenici od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole “Aleksa Jakšić” recitovali, pjevali i plesali.

Učiteljica Desa Žarković rekla je Srni su učenici prvog-jedan razreda, kojima je ona razrednica, ovu sedmicu posvetili “Nedjelji djeteta” pod parolom “razvijajmo dječiju kreativnost i samopouzdanje”.

“Nismo se mi nešto specijalno pripremali za ovu manifestaciju. To je došlo samo od sebe, spontano i ovi kostimi koje vidite, pjesme i igre, proistekli su kao rezultat svakodnevnog rada”, rekla je Žarkovićeva.

Lazar Madžarević, učenik trećeg razreda Osnovne škole “Aleksa Jakšić”, rekao je da je izabrao kostim prema svom imenjaku-caru Lazaru.

“Majka mi je sašila kostim, ali su pomalo svi u kući učestvovali u pripremi za maskenbal”, dodao je Lazar.

Školski pedagog LJubica Milanović rekao je Srni da su milićki osnovci u okviru obilježavanja “Nedjelje djeteta” proteklih dana posjetili Narodnu biblioteku u Milićima, lokalnu Vatrogasnu jedinicu, te “Boksitov” Muzej rudarstva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments